Voetbal HTC Zwolle - Klasse 3c startpagina
EDON 's Heerenbroek sv HTC vv Kampen Storica Swift '64 VSW Wilsum Wythmen ZAC sv Zalk Devider
Wedstrijdverslagen
Swift’64 – HTC 3-0 (door: HTC)
Voor HTC was de opdracht vooraf duidelijk op deze winderige en regenachtige zaterdagmiddag. Er moest gewonnen worden om aansluiting te behouden met koploper Swift’64.
Lees verder
13 november 2010
HTC - vv Kampen 2-3 30-10-2010 (door: HTC)
Op zaterdag 30 Oktober stonden op het kunstgras vv Kampen en HTC tegenover elkaar. Vooraf is HTC koploper en is Kampen een wisselvallige ploeg. Wel is bekend dat het over veel voetballend vermogen beschikt. Dit blijk ook direct in de wedstrijd.
Lees verder
30 oktober 2010
Wilsum - HTC 16 Oktober 2-3 (door: HTC)
HTC trad op zaterdag 16 Oktober aan tegen Wilsum. Wilsum, bekend als een van de smaakmakers van het vorige seizoen, is voor haar doen matig gestart met drie overwinningen en drie verliespartijen. Vorig jaar ging HTC ten onder in en tegen Wilsum met veel commotie en ook daarom had HTC vandaag iets recht te zetten.
Lees verder
16 oktober 2010
Wilsum verliest nipt van koploper HTC (door: Wilsum)
Wilsum is er niet in geslaagd punten te pakken tegen koploper HTC. Thuis werd nipt met 3-2 verloren. De thuisploeg is er veel aan gelegen de negatieve spiraal waarin het zit te doorbreken.
Lees verder
16 oktober 2010
sv HTC - sv Zalk 09-10-2010 4-2 (door: HTC)
HTC trad op zaterdag 9 Oktober aan tegen sv Zalk. Op papier leek de overwinning snel te zijn bijgetekend maar op het veld bleken de krachtsverhoudingen niet veel te verschillen.
Lees verder
9 oktober 2010
KHC verspeeld winst in verlenging
Als voetballiefhebber zag ik afgelopen week een scheidsrechter de wedstrijd Arsenal-Barcelona verknallen, door in de slotfase van de wedstrijd Arsenal een onterechte strafschop en een rode kaart te bezorgen.
Lees verder
3 april 2010
Wilsum sterkste in topper
In een boeiend duel heeft Wilsum zaterdag thuis koploper HTC verslagen. De oranjehemden trokken met 2-1 aan het langste eind. Makkelijk ging dat niet. Al vroeg in de wedstrijd kwam een gretig HTC op voorsprong, waar overigens ook twee kansen voor Wilsum aan vooraf waren gegaan.
Lees verder
21 november 2009
s.v. HTC krijgt loon naar werken
Zaterdag 17 september mocht s.v. HTC aantreden tegen stadsgenoot ZAC. De ploeg uit Zwolle Zuid kon vandaag aanhaken bij de bovenste clubs. Maar S.v. HTC kwam in de 9e minuut op een vroege voorsprong, na een goed genomen vrije trap belande de bal in de linker onderhoek van de goal.
Lees verder
17 oktober 2009
s.v. HTC nieuwe koploper
26 september was het een prachtige nazomerdag op sportpark ‘de Pelikaan.’ Er stond een wedstrijd tussen s.v. HTC en KHC op het programma. Beide teams hadden na drie wedstrijden negen punten veroverd. Een van beide teams zou de leiding kunnen nemen in 4e klasse D. Dit zijn genoeg ingrediënten voor een mooie voetbalmiddag:
Lees verder
26 september 2009
Mariënberg verliest in Zwolle van HTC
Op sportpark de Pelikaan lijkt het ‘lelijke’ eendje HTC toch nog een mooie ‘zwaan’ te worden. Door een 3-2 overwinning op Mariënberg heeft de Holtenbroek Tuinders Combinatie handhaving weer volkomen in eigen hand. De roodzwarten begonnen nog wel goed aan de wedstrijd maar gaandeweg het bedrijf was de inspiratie ver te zoeken.
Lees verder
18 april 2009
Pijnlijke thuisnederlaag VV Avereest tegen HTC; 0-2 (0-1)
Afgelopen zaterdag speelden Avereest en HTC het belangrijke duel tegen degradatie. De inzet was voor beide elftallen helder, winnen om de belangrijke punten binnen te halen.
Lees verder
11 april 2009
KHC verliest onnodig bij HTC
Het was bar en bar koud zaterdag en de trouwe supporters die nog kwamen kijken zullen het niet best hebben gehad. KHC begon goed en het leek erop dat met Dennis Maurer en Marcel Hup in de ploeg, er wat te halen viel vanmiddag.
Lees verder
13 december 2008
Ruime winst van CSV ’28 in stadsderby tegen HTC
Een wedstrijd waarin beide ploegen erg gebaat waren bij de volle winst. CSV ’28 om in de top mee te blijven doen en HTC om de gevarenzone te verlaten.
Lees verder
6 december 2008
Zege op hekkensluiter HTC
Bergentheim behaalde een moeizame zege tegen HTC. In de eerste helft schoot Eddy Eggengoor Bergentheim om voorsprong en in de 90e minuut stelde Stefan Veneman de zege veilig door de 2-0 knap binnen te schieten.
Lees verder
29 november 2008
ASC laat punten liggen tegen hekkensluiter
Op sportpark De Pelikaan in Zwolle traden de mannen van ASC’62 deze zaterdag aan tegen het lokale HTC. Het was de koploper tegen de hekkensluiter, van onderschatting was van Dalfser kant echter zeker geen sprake. HTC verloor bijna al haar wedstrijden met 1 doelpunt verschil en verloor vorige week tegen Marienberg zelfs in de laatste minuut.
Lees verder
15 november 2008
Mariënberg-sv HTC 2-1
Het lot was Mariënberg gunstig gezind tegen rode lantaarndrager HTC uit Zwolle. Want ver in blessuretijd schoot spits Theo de Lange zijn eerste van het seizoen binnen. Het leverde Mariënberg de overwinning op, onverdiend! Maar daar maalde geen enkele Westerparkbewoner na afloop over.
Lees verder
8 november 2008
sv HTC-WZC Wapenveld 3-4
WZC begon goed op het kunstgrasveld in Zwolle, de thuisclub zit in een moeilijke fase en daar maakte WZC volop gebruik van, een mooie combinatie tussen Leon Spakman en Peter Kersing, brengt laatstgenoemde in een mooie positie, via de handen van doelman Jelle Brouwer en de lat stuiterde het leder weer het veld in.
Lees verder
1 november 2008
S.C.D. '83 PAKT DE WINST TEGEN HTC
S.C.D.’83 heeft zich tegen de lantaarndrager HTC uit Zwolle thuis op het sportpark “De Boekweit”redelijk hersteld van het verlies tegen Avereest en de blamerende verloren bekerwedstrijd tegen Vilsteren. Met een 2-1 overwinning kon men 3 punten bijschrijven en klimt op naar de 4e plaats op de ranglijst.
Lees verder
25 oktober 2008
HTC-Gramsbergen 2-3
Met Arno Werner op de bank als vervanger voor Hans Ludwig begon Gramsbergen fanatiek aan de wedstrijd tegen HTC op sportpark de Pelikaan in Zwolle. Er werden met enkele mooie combinaties een aantal kleine kansjes gecreëerd. Uit een actie van Maarten Tromp, die vervolgens kon voorzetten kon Paul Kroezen de bal controleren en terugleggen op Wim Anne Wesselink die echter over schoot.
Lees verder
11 oktober 2008
Wedstrijdverslag VIOS Vaassen-HTC (1-1) 04-10-2008
HTC zit momenteel in de hoek waar de klappen vallen, zoals dat dan heet. In geen enkele wedstrijd werden de Zwollenaren weggespeeld en alleen tegen Den Ham vorige week was de uitslag enigszins terecht te noemen. Voor hen die denken dat de nederlagen te wijten moeten zijn aan slecht voetbal is de term scorebordjournalistiek van toepassing, wie de wedstrijden heeft gezien weet dat het anders is!
Lees verder
4 oktober 2008
VIOS GELIJK TEGEN HTC
Afgelopen zaterdag moest Vios het opnemen tegen het Zwolse HTC. Een tegenstander waartegen Vios het in het verleden wel vaker moest opnemen. De laatste confrontatie in competitieverband was echter al weer zo'n dertig jaar geleden. De tegenstander had tot nu een puntje bij elkaar gesprokkeld en bezette de laatste plaats in de competitie. Of dit gegeven een vorm van onderschatting gaf bij de Vios selectie, is niet duidelijk, maar het leek er verdacht veel op.
Lees verder
4 oktober 2008
Den Ham wint van HTC met 1-0 (27-09-2008)
Op 'De Rohorst' speelde Den Ham zich in een aantrekkelijke wedstrijd tegen HTC naar de kop van de ranglijst in de 3e klasse C. Van meet af aan was het de Hammer ploeg die deze wedstrijd de toon zette.
Lees verder
27 september 2008
HTC verliest in Den Ham (0-1)
HTC zit de laatste weken een beetje in de hoek waar de klappen vallen. De Zwollenaren hebben drie goed gespeelde wedstrijden achter de rug maar wisten hierin slechts één schamel puntje te verzamelen.
Lees verder
27 september 2008
HTC-Avereest (1-2) 20-09-08
Na één punt uit twee wedstrijden was de noodzaak om te winnen voor de formatie van trainer Henri Brink duidelijk. De jonge formatie speelt wisselvallig en de resultaten zijn nog niet wat er van werd verwacht.
Lees verder
20 september 2008
Zwaar bevochten overwinning VV Avereest op HTC 1-2 (0-2)
Afgelopen zaterdag speelde VV Avereest de uitwedstrijd tegen HTC in Zwolle. Voor Avereest een belangrijk duel na het verlies tegen Den Ham. Ook voor HTC waren de belangen groot aangezien de Zwollenaren nog maar één punt hadden behaald. Kortom, een duel met veel belangen zoals wel vaker in deze leuke derde klasse C.
Lees verder
20 september 2008
KHC – HTC: 2-0
KHC kon vanmiddag in de wedstrijd tegen HTC niet volledig aantreden. Erik Post was nog geblesseerd en Tom Diender was ziek, Revelino Sabono was nog geschorst. Toch begon KHC vol zelfvertrouwen aan de wedstrijd.
Lees verder
13 september 2008
Derby HTC-CSV 2-2 (06-09-2008)
De ouverture voor het nieuwe seizoen betekende voor HTC de derby tegen stadgenoot CSV’28. Bij HTC waren er opnieuw twee spelers uit de eigen jeugd onder de debutanten. Joshua Volker en Jabier Mazouz speelden hun eerste competitie wedstrijd voor HTC 1.
Lees verder
6 september 2008
Stadsderby HTC – CSV ’28 eindigt onbeslist
CSV ’28 begon de nieuwe competitie direct met een belangrijke wedstrijd: de derby tegen stadgenoot HTC. Beide ploegen maakten er geen al te beste wedstrijd van en grossierden in persoonlijke fouten en verkeerde passes. Deze rommelige wedstrijd eindigde tenslotte onbeslist in 2-2.
Lees verder
6 september 2008
Den Ham-HTC (1-2) 19-04-2008
Voor beide ploegen was er nog een laatste strohalm. Den Ham moest winnen en hopen dat IJVV een misstap zou maken in de strijd om het kampioenschap, HTC moest winnen om nog enig uitzicht te kunnen blijven houden op eventuele nacompetitie.
Lees verder
20 april 2008
Wedstrijdverslag HTC-Nieuwleusen (2-0) 05-04-2008
Bij winst op Nieuwleusen zou HTC zich zo goed als veilig spelen in de 3e klasse C, bij verlies zouden er degradatiezorgen ontstaan.
Lees verder
6 april 2008
HTC-WZC (1-1) 15-03-2008
Winnen was vandaag het uitgangspunt voor de ploeg van de geschorste trainer Henri Brink, zijn taken werden waargenomen door de assistenten Sebastiaan Borgardijn en Edwin Kwakkel.
Lees verder
17 maart 2008
HTC-Gramsbergen (2-0) 23-02-2008
Na twee verloren competitiewedstrijden werd het voor de formatie van trainer Henri Brink hoog tijd voor een overwinning. Dat moest vandaag dan gaan gebeuren tegen Gramsbergen. Bovendien hadden de Zwollenaren een katerig gevoel over aan de uitwedstrijd, welke in de 94e minuut werd verloren. Tijd om e.e.a. recht te zetten dus.
Lees verder
24 februari 2008
Avereest-HTC (3-0) 16-02-2008
Een afgetekende nederlaag viel de Zwollenaren ten deel in de wedstrijd tegen Avereest.
Lees verder
18 februari 2008
HTC-KHC (0-2) 09-02-2008
“Een collectieve wanprestatie”, dat is de enige juiste term op het optreden van HTC te omschrijven in de inhaalwedstrijd tegen KHC.
Lees verder
9 februari 2008
Wedstrijdverslag HTC-SCD 2-1 (26-01-2008)
Er waren in deze wedstrijd twee zaken die negatief de hoofdrol opeisten. Eén van deze twee zaken was het weer. Beide ploegen hadden erg veel last van de straffe wind, waardoor hoge ballen alle kanten op dwarrelden.
Lees verder
27 januari 2008
IJVV - HTC 2-2 (1-2)
IJVV is zaterdag tegen HTC blijven steken op een 2-2 gelijkspel. In de slotfase had IJVV kans op meer, maar over de gehele wedstrijd gezien was het een terechte uitslag.
Lees verder
3 december 2007
IJVV-HTC (2-2) 01-12-2007
Als je bij de koploper op bezoek gaat, en deze staat inmiddels een straatlengte voor op de concurrentie, nemen veel ploegen vooraf genoegen met een puntje. HTC had echter in de thuiswedstrijd geen moment onder gedaan voor de titelpretendent en putte hier vertrouwen uit.
Lees verder
2 december 2007
Lemele-HTC (3-1) 17-11-2007
De laatste weken ging het goed bij HTC, er werden veel punten behaald tegen sterke tegenstanders. Vandaag moesten de Zwollenaren aantreden tegen Lemele.
Lees verder
19 november 2007
HTC-Den Ham (3-1) 10-11-2007
HTC is de laatste weken lekker op stoom gekomen. De formatie van trainer Henri Brink en assistent trainer Sebastiaan Borgardijn heeft de laatste drie wedstrijden 7 punten behaald en dat smaakt naar meer.
Lees verder
12 november 2007
Opnieuw nederlaag Den Ham
Op een guur sportpark van HTC te Zwolle moest Den Ham als één van de weinige ploegen in deze klasse aantreden tegen HTC. In de 3e klasse C gingen alleen de wedstrijden op kunstgras door in Bergentheim en in Zwolle.
Lees verder
12 november 2007
S.V. Nieuwleusen IN GEVARENZONE
S.V. Nieuwleusen trad tegen HTC aan zonder de geblesseerde Erwin Dijk, Albert Jan Brinksma en Rick Jansen maar met Robbert Veenstra, Douwe Kant en Erik Uitslag. Beide ploegen gingen fel van start en al snel werd duidelijk dat S.V. Nieuwleusen de betere ploeg was.
Lees verder
7 november 2007
Nieuwleusen-HTC (1-1) 03-11-2007
Twee ploegen welke de laatste weken nogal verschillende van elkaar hebben gepresteerd. HTC dat de laatste twee wedstrijden won, Nieuwleusen dat erg veel moeite heeft wedstrijden in winst om te zetten.
Lees verder
5 november 2007
HTC-CSV’28 (1-0) 27-10-2007
Met de zwaar bevochten overwinning op WZC van twee weken geleden op zak en de wetenschap dat het steeds beter begint te lopen aan de kant van HTC werd vol zelfvertrouwen toegeleefd naar de derby tegen stadgenoot en titelpretendent CSV’28.
Lees verder
28 oktober 2007
WZC-HTC (0-1) 13-10-2007
Dat een gezellig feest, aan de vooravond van een belangrijke competitiewedstrijd, niet altijd nadelig hoeft uit te pakken bewees HTC. Na het huwelijksfeest van aanvoerder Raymond Hooiveld, afgelopen vrijdag, werden de ruggen voor de wedstrijd tegen het stugge WZC gerecht.
Lees verder
15 oktober 2007
WZC-HTC (0-1) 13-10-2007
WZC liet weer dure punt5en liggen op Monikkenbos tegen HTC dat beslist niet beter of sterker was, ditmaal was het eigen falen wat de hoofdmacht de das om heeft gedaan.
Lees verder
15 oktober 2007
sv HTC-Bergentheim 1-2
Bergentheim heeft de wedstrijd tegen HTC winnend weten af te sluiten door een 2-1 overwinning waar ook helemaal niets op viel af te dingen.
Lees verder
8 oktober 2007
HTC-Bergentheim (1-2) 06-10-2007
Na het zure verlies van vorige week in Gramsbergen was HTC er een hoop aan gelegen wat recht te zetten. Trainer Henri Brink, die inmiddels weer over een nagenoeg fitte selectie kan beschikken (alleen Silly Diluru is nog geblesseerd), begon met dezelfde opstelling als vorige week.
Lees verder
7 oktober 2007
Gramsbergen wint in de laatste minuut
Je moet gewoon 90 minuten aan het veld blijven staan! Ondanks de stromende regen kun je het gewoon niet maken om vroegtijdig in de kantine te gaan zitten. Heb je dat vandaag wel gedaan, heb je mooi een doelpunt gemist.
Lees verder
30 september 2007
Gramsbergen-HTC (2-1) 29-09-2007
Op een zeer zwaar bespeelbaar veld moesten de Zwollenaren aantreden tegen een erg sterk gemotiveerd Gramsbergen. Omdat deze ploeg behoorlijk beperkt is in technische mogelijkheden dient het van andere middelen gebruik te maken om een wedstrijd te winnen.
Lees verder
30 september 2007
HTC-Avereest (3-0) 22-09-2007
Na de pijnlijke nederlaag van vorige week tegen KHC had HTC vandaag de mogelijkheid e.e.a. recht te zetten in de thuiswedstrijd tegen Avereest. Oefenmeester Henri Brink kan over steeds meer spelers beschikken, de ziekenboeg loopt langzamerhand leeg, de concurrentie neemt toe en daarmee hopelijk ook de scherpte van het hele team.
Lees verder
23 september 2007