Onder aanvoering van een ruime supportersschare heeft KHC zaterdagmiddag gemakkelijk gewonnen van Noord Veluwe Boys uit Hattemerbroek. KHC was vanaf het begin de betere ploeg en kreeg volop mogelijkheden.
Lees verder
1 mei 2010
KHC ruim langs s’Heerenbroek
We hadden wat meer vuurwerk verwacht van s’Heerenbroek vanmiddag dat erg matig speelde vandaag. KHC daarin tegen speelde goed een snel, de bal werd goed rond gespeeld. Het kreeg legio kansen, en de spitsen Remond Abma en Tom Diender wisten net niet het net te vinden.
Lees verder
24 april 2010
KHC wint 2e periode titel
Na een serie slecht gespeelde wedstrijden, wist KHC eindelijk de draad weer op te pakken met een winst partij tegen het irritante VSW uit Windesheim.
Lees verder
17 april 2010
KHC verspeeld winst in verlenging
Als voetballiefhebber zag ik afgelopen week een scheidsrechter de wedstrijd Arsenal-Barcelona verknallen, door in de slotfase van de wedstrijd Arsenal een onterechte strafschop en een rode kaart te bezorgen.
Lees verder
3 april 2010
KHC aan de leiding in 4D
KHC kwam zaterdagmiddag al vroeg op voorsprong, de kleine Sahin Baqci plaatste in de 4e minuut knap de bal hoog voor het doel van ZAC. Jongeling Justin Drost liet vervolgens de 0-1 aantekenen. Vanaf dat moment was KHC heer en meester, en het valt de ploeg te verwijten dat het niet met een ruim verschil de thee opzocht.
Lees verder
21 november 2009
's-HEERENBROEK - KHC EINDIGT IN TERECHT GELIJKSPEL
Het talrijke publiek kreeg vanmiddag een boeiende wedstrijd voorgeschoteld. Vanaf het begin golfde het spel op en neer waarbij gedurende de eerste helft ’s-Herenbroek sterker werd. Dit resulteerde in een aantal goede kansen waarbij met name uit een voorzet van Geert Pelleboer Gilliam Bien met een kopbal dicht bij de openingstreffer was.
Lees verder
7 november 2009
s.v. HTC nieuwe koploper
26 september was het een prachtige nazomerdag op sportpark ‘de Pelikaan.’ Er stond een wedstrijd tussen s.v. HTC en KHC op het programma. Beide teams hadden na drie wedstrijden negen punten veroverd. Een van beide teams zou de leiding kunnen nemen in 4e klasse D. Dit zijn genoeg ingrediënten voor een mooie voetbalmiddag:
Lees verder
26 september 2009
CSV ’28 doet zichzelf tegen KHC tekort
Na de heroïsche winstpartij, vorige week in en tegen Den Ham, trad CSV ’28 aan tegen het al gedegradeerde KHC, met maar één doel: winnen, om aansluiting te houden bij de koppositie. Maar wie de ploeg afgelopen zaterdag bezig zag, kon beslist niet vermoeden dat hier een mogelijke titelkandidaat speelde.
Lees verder
25 april 2009
Bergentheim wint in Kampen en is winnar van de "Fair Play cup"
Het eerste elftal van v.v. Bergentheim heeft afgelopen zaterdag in een wedstrijd tegen de rode lantaarndrager KHC uit Kampen gedaan wat het moest doen door de wedstrijd met 4-2 te winnen en kaarten vrij te blijven.
Lees verder
18 april 2009
KHC degradeert naar 4e Klasse
Degradatie was afgelopen zaterdag een feit. Ondanks verwoede pogingen om degradatie te ontlopen is KHC zaterdagmiddag in een povere wedstrijd tegen Bergentheim gedegradeerd naar de 4e klasse. KHC moest noodgedwongen terug vallen op enkele A junioren omdat het 2e elftal wel erg vroeg op reis ging dit jaar!!
Lees verder
Eindelijk weer eens een overwinning voor KHC
De supporters hebben er lang op moeten wachten, maar KHC heeft zaterdag een terechte overwinning behaald op VIOS Vaasen. Al in de 1e minuut werd het 1-0 via een doelpunt van Remond Abma, op aangeven van Dennis van Ooijen.
Lees verder
11 april 2009
Opnieuw verlies VIOS in uitwedstrijd tegen KHC
Voor VIOS was deze wedstrijd tegen de hekkensluiter uit Kampen van groot belang. De tegenstander had zich eigenlijk al bij de degradatie neergelegd waar VIOS nog altijd meer punten nodig heeft om bij de onderste plaatsen weg te komen.
Lees verder
Wederom gelijkspel voor VV Avereest in bar slechte wedstrijd
Zaterdag 20 december stond de inhaalwedstrijd tegen KHC op het programma, een wedstrijd waarbij er voor beide clubs veel op het spel stond. KHC verblijft in de onderste regionen en Avereest wilde graag de aansluiting met de middenmoot herstellen.
Lees verder
20 december 2008
KHC verliest onnodig bij HTC
Het was bar en bar koud zaterdag en de trouwe supporters die nog kwamen kijken zullen het niet best hebben gehad. KHC begon goed en het leek erop dat met Dennis Maurer en Marcel Hup in de ploeg, er wat te halen viel vanmiddag.
Lees verder
13 december 2008
Den Ham: Scorebord te klein
Den Ham speelde op “de Rohorst” tegen KHC uit Kampen. De ploeg uit Kampen bivakkeert in de onderste regionen van de 3e klasse en zal alle zeilen moeten bijzetten om klassebehoud dit jaar veilig te stellen. Den Ham wil na 4 jaar deelname aan de nakompetitie dit jaar toch wel eens de stap hogerop maken.
Lees verder
29 november 2008
Grootste nederlaag ooit in clubgeschiedenis van KHC
Soms is het gemakkelijk om een wedstrijdverslag te maken, maar dit keer komt het wat moeilijk op papier. KHC heeft namelijk zaterdag de uitwedstrijd met 10-0 verloren van en in Den Ham. Was Den Ham zo goed en KHC zo slecht? Het antwoord is: ja!
Lees verder
Verdiende overwinning van CSV ’28 op KHC
CSV ’28 en KHC begonnen beide vol goede moed aan deze wedstrijd. CSV na de klinkende overwinning op Den Ham en KHC na de goede wedstrijd in en tegen Bergentheim.
Lees verder
15 november 2008
KHC geen schim van vorige week
Op het knollenveld van Sportpark De Venen heeft KHC met 0-1verloren van het Zwolse CSV 28. KHC was geen schim van het team dat vorige week zo sneu het gelijke spel in de slotfase moest laten aan Bergentheim.
Lees verder
KHC GEEFT OVERWINNING UIT HANDEN
In en tegen Bergentheim heeft KHC zaterdagmiddag een zichtbare overwinning in de slotfase uit handen gegeven. KHC had 2 oudgedienden gehaald uit het 2e elftal om de zichtbare tekortkomingen te repareren.
Lees verder
8 november 2008
Bergentheim niet verder dan gelijkspel
Het is Bergentheim niet gelukt de volle winst binnen te halen tegen KHC. In een spectaculaire wedstrijd stond na ruim 90 minuten een 3-3 gelijke stand op het scorebord.
Lees verder
RUIME NEDERLAAG VOOR HARD WERKEND KHC
Vorige week werd met 5-2 verloren van Marienberg, en was er reden tot napraten hoe het wel en niet moest. Vandaag werd hard gewerkt, en de mondjes waren dicht, maar de tegenstander was duidelijk een maatje te groot.
Lees verder
1 november 2008
Ruime overwinning en periodetitel voor ASC 1
De wedstrijd was een weerzien tussen trainer Egbert Kragt en zijn voormalige ploeg, maar het belangrijkste was de kans op de 1e periodetitel en een overwinning voor ASC.
Lees verder
Mariënberg Nestelt zich in de subtop
Niet alleen Nac uit Breda maakt foto’s van teletekst tegenwoordig. Ook de club die huist op het Westerpark prijst zich gelukkig. Sinds twee seizoen is de stand eindelijk weer draaglijk te noemen. Na de winst op KHC Kampen staan de roodzwarten op een plek die hoort bij hun kwaliteiten en ambitie.
Lees verder
25 oktober 2008
KHC NAAR VOORLAATSTE PLAATS
Zaterdag moest er aangetreden worden in en tegen Marienberg. Het werd een nederlaag waar nog lang over nagepraat werd. KHC kwam al vroeg achter na foutief dekken in de verdediging. Het spel golfde daarna op en neer, en langzaam kreeg ook KHC wat kansen.
Lees verder
WZC en KHC delen de punten
WZC en KHC deelden de punten op sportpark de Venen in Kampen. WZC moest improviseren doordat doelman Wibo van Dijk wegens een enkelblessure niet kon spelen.
Lees verder
11 oktober 2008
KHC wederom naar remise
De laatste twee wedstrijden gaf KHC een vroege voorsprong weg, en speelde het gelijk. Vanmiddag moet er dan ook gewonnen worden om een beetje aansluiting te houden.
Lees verder
.C.D’83 GELIJK IN BOEIEND DUEL TEGEN KHC 2-2
In een aantrekkelijke en boeiende wedstrijd wist S.C.D’83 in de thuiswedstrijd tegen KHC een 0-2 achterstand weg te werken naar 2-2.
Lees verder
4 oktober 2008
KHC naar terechte remise
Het begon al vroeg in de wedstrijd, Jeroen Overdijk krijgt een prima kans om KHC al na 5 minuten op 0-1 te brengen maar zijn inzet wordt geblokt. Enkele minuten daarna moet hij geblesseerd naar de kant, wat een behoorlijke aderlating is. Daarna zijn er over en weer wat kansjes, maar KHC heeft toch het beste van het spel.
Lees verder
KHC-Gramsbergen 2-2
Na de perikelen van afgelopen week stond de verre uitwedstrijd bij het altijd lastige KHC uit Kampen op het programma. Met Hans Ludwig op de bank als trainer begon de wedstrijd in een 4-4-3 opstelling die aanvallende inspiraties deed verwachten.
Lees verder
27 september 2008
KHC verspeeld vroege voorsprong
KHC heeft nogal eens de neiging om vroeg in de wedstrijd op achterstand te komen, maar zaterdagmiddag was dat eens net andersom. Al na 20 seconden lag de bal in het net via de binnenkant paal netjes ingeschoten door Rick Hoekman, op aangeven van Erhan Uzun.
Lees verder
VIOS wint overtuigend
Na de eerdere nederlagen moest VIOS zien de eerste punten te behalen tegen KHC uit Kampen.
Lees verder
20 september 2008
KHC speelt ongelukkige wedstrijd
Je hebt van die wedstrijden die speel je liever niet. Zaterdag was zon wedstrijd, het begon al vroeg met een strafschop voor Vios Vaassen, veel te makkelijk gegeven door de warrig leidende arbiter.
Lees verder
KHC – HTC: 2-0
KHC kon vanmiddag in de wedstrijd tegen HTC niet volledig aantreden. Erik Post was nog geblesseerd en Tom Diender was ziek, Revelino Sabono was nog geschorst. Toch begon KHC vol zelfvertrouwen aan de wedstrijd.
Lees verder
13 september 2008
KHC opent de competitie zeer slecht
Ons 1e elftal onder leiding van de nieuwe trainer Henk de Velde is zeer slecht begonnen tegen een matige tegenstander. Het werd 5-1 in een wedstrijd waar in geen moment het gewenste niveau werd gehaald.
Lees verder
6 september 2008
Klinkende overwinning VV Avereest op KHC: 5-1 (3-0)
Afgelopen zaterdag stond het eerste competitieduel op het programma tussen VV Avereest en KHC. Gezien de zwaarte van de competitie was het direct belangrijk een goede start te maken.
Lees verder
Den Ham wint laatste competitiewedstrijd
Op sportpark “De Venen” te Kampen moest Den Ham in de laatste wedstrijd van de reguliere competitie spelen tegen K.H.C.
Lees verder
27 april 2008
Gehavend CSV ’28 pakt volle winst bij KHC
CSV ’28 begon in Kampen met nogal wat andere gezichten dan normaal de competitiewedstrijd tegen KHC.
Lees verder
6 april 2008
Door een 0-1 overwinning in Kampen op KHC deed Bergentheim goede zaken
Een late treffer van Ronnie Hakkers was voldoende voor drie punten.
Lees verder
17 maart 2008
KNAPPE OVERWINNING S.C.D. ’83 IN KAMPEN
Door de verdiende overwinning van 0-2 op het sportpark De Venen in Kampen tegen KHC en het verlies van de naaste concurrenten heeft S.C.D. ’83 de aansluiting terug.
Lees verder
18 februari 2008
HTC-KHC (0-2) 09-02-2008
“Een collectieve wanprestatie”, dat is de enige juiste term op het optreden van HTC te omschrijven in de inhaalwedstrijd tegen KHC.
Lees verder
9 februari 2008
Lemele – KHC 3-2
Afgelopen zaterdag stond voor Lemele het thuisduel tegen de nummer 3 KHC uit Kampen op het programma. Lemele kwam matig uit de startblokken maar leek al na een kwartier spelen een voordeel te krijgen want een speler van KHC liep binnen enkele minuten tegen 2 gele kaarten aan en mocht gaan douchen.
Lees verder
3 december 2007
CSV ’28 – KHC: Niet goed, wel mooi
CSV ’28 ontmoette deze middag het Kamper KHC, wat tot dat moment in de huidige competitie twee punten meer wist te vergaren. Het zou dus een spannende pot kunnen worden, met uiteraard als inzet de aansluiting bij de kop van de ranglijst in de 3e klasse C.
Lees verder
7 november 2007
KHC verliest van zich zelf
Soms krijg je teveel en soms te weinig. Vorige week voetbalde KHC niet best en kreeg toch de punten, nu was het de betere ploeg maar stond na 90 minuten met lege handen.
Lees verder
Gelukkige winst voor KHC
KHC begon gehandicapt aan de wedstrijd. De laatste weken uitblinkende Jeroen Overdijk moest afhaken met een kuitbeen blessure. Het begin was dan ook voor WZC dat KHC behoorlijk onder druk zette.
Lees verder
29 oktober 2007
KHC-WZC Wapenveld 2-1
Soms krijg je teveel in een wedstrijd, maar soms ook te weinig en dat was afgelopen zaterdag de uitslag van KHC - WZC 2-1.De thuisclub mocht de handen dichtknijpen bij deze driepunter, voetballend was WZC de bovenliggende partij, maar na 90 minuten prijkte er wel een 2-1 stand op het scorebord.
Lees verder
v.v. Bergentheim - KHC ( 1 - 0 ) 1 - 1
Bergentheim en KHC maakten er afgelopen zaterdag een boeiend gevecht van op sportpark Moscou. Voor rust schoot Ronnie Hakkers na goed voorbereidend werk van Jos Kikkert Bergentheim op voorsprong en 10 minuten na rust scoorde KHC gelijk uit een vrije trap.
Lees verder
15 oktober 2007
Een terechte puntendeling in Bergentheim
KHC heeft zaterdag punten gemorst in strijd om de 1e periode, waar buurman IJVV nu wel de beste papieren voor lijkt te hebben.
Lees verder
KHC-Gramsbergen 1-1
Onze wiskundeleraar kon afgelopen zaterdag over een aantal spelers niet beschikken. Jacob Withaar en Mark Hamberg waren nog te geblesseerd om te spelen.
Lees verder
8 oktober 2007
KHC-HTC (3-1) 15-09-2007
Na de overwinning van vorige week bij SCD stond de twee uitwedstrijd op rij op het programma voor HTC. KHC was de tegenstander.
Lees verder
16 september 2007
KHC op winst in matige wedstrijd
De eerste 10 minuten waren voor KHC in de matige wedstrijd tegen de Holtenbroek Tuinders Combinatie.