RUIME NEDERLAAG VOOR HARD WERKEND KHC
1 november 2008

Vorige week werd met 5-2 verloren van Marienberg, en was er reden tot napraten hoe het wel en niet moest. Vandaag werd hard gewerkt, en de mondjes waren dicht, maar de tegenstander was duidelijk een maatje te groot. Het Dalfser ASC dat getraind wordt door Egbert Kragt de oud trainer van KHC, doet dit jaar een duidelijke gooi naar de titel. Al in de 7e minuut kwam KHC achter door knullig balverlies in de verdediging. Wytze Vos verspeeld de bal, en de jeugdige onervaren Adem Demirel haalt een tegenstander onderuit op een plek waar dat helemaal niet nodig is. Rijk Brosius weet wel raad met het presentje en scoort vanuit de toegekende strafschop de 0-1. In de 22e minuut wordt het 0-2 door Coen Westerink na weer foutief uitverdedigen. KHC kon ondanks hard werken er maar weinig tegenover stellen, te snel de bal weer inleveren is hier vaak debet aan. Na de thee gebeurt het ongelooflijke want na 1 minuut ligt de bal al weer in het netje, en dat mag natuurlijk nooit gebeuren. ASC loopt vervolgens makkelijk uit naar 0-6, en gelukkig maakt scheidsrechter van Helden er na precies 90 minuten een eind aan, want ASC was duidelijk een maatje te groot voor de hard werkende jeugdige formatie van KHC.

KHC zit duidelijk in de hoek waar de klappen vallen, toch is het vaker een slow starter geweest. Hopelijk keert het tij en worden er weer eens punten gepakt.