KHC-Gramsbergen 1-1
6 oktober 2007

Onze wiskundeleraar kon afgelopen zaterdag over een aantal spelers niet beschikken. Jacob Withaar en Mark Hamberg waren nog te geblesseerd om te spelen. Roy Meier was nog niet wedstrijdfit en begon op de bank. Door deze blessures was vooral de linkerkant gehavend. Twee rechtspoten op links komt de opbouw niet ten goede.

KHC had het betere van 't spel. Positioneel een goed voetballende ploeg, alleen het tempo lag veel te laag om onze defensie in de problemen te brengen.
Wij krijgen dan ook de betere kansen in het eerste bedrijf. Lucien weet met een goede actie Maarten vrij te spelen, Maarten had echter zijn vizier nog niet op scherp staan en faalt in de afwerking.

In de tweede helft krijgen wij het zelfde spelbeeld te zien. Goed positiespel van KHC en de kansen voor de Groen-Witten. In de 65ste minuut is het raak. Bart Wind onderschept de bal op het middenveld een maakt een mooie rush naar de zestien van KHC. Hij heeft twee mogelijkheden om af te spelen, op rechts staat Lucien, op links Maarten. Hij kiest voor Maarten, deze weet de bal over de keeper te krullen. 0-1.
In de minuten die volgen laat Gramsbergen zich te veel terug drukken. Anne komt bijna niet meer uit ons eigen zestien. In de 80ste minuut maakt Anne een onnodige overtreding in deze zestien, penalty.
Ingmar kiest voor de juiste hoek, maar kan net niet bij de bal.1-1
In de laatste minuut krijgt Maarten de kans om met de overwinning naar huis te gaan. Helaas krijgt hij de bal niet in het netje.
Volgende week hopelijk weer drie punten tegen Avereest.

Bron: Gramsbergen

'65  0-1  Maarten Tromp
'80  1-1  Dennis van Ooyen