's-HEERENBROEK - KHC EINDIGT IN TERECHT GELIJKSPEL
7 november 2009

Het talrijke publiek kreeg vanmiddag een boeiende wedstrijd voorgeschoteld. Vanaf het begin golfde het spel op en neer waarbij gedurende de eerste helft ’s-Herenbroek sterker werd. Dit resulteerde in een aantal goede kansen waarbij met name uit een voorzet van Geert Pelleboer Gilliam Bien met een kopbal dicht bij de openingstreffer was. Na een half uur spelen raakte wederom Gilliam Bien na goed doorzetten vanaf de zijkant de lat. ’s-Heerenbroek voetbalde beter de eerste helft waar KHC meer de lange bal hanteerde wat ook tot een paar gevaarlijke situaties leidde. Ondanks de mogelijkheden over en weer werd er niet gescoord voor de rust. De tweede helft ging ’s-Heerenbroek door en het was Geert Pelleboer die aan de rechterkant drie verdedigers van zich afschudde en de bal afgaf aan Rob Henniphof die op zeer fraaie wijze in de 49e minuut de 1-0 op het scorebord bracht. KHC begon snel daarna mer druk te zetten maar het was in de 53e minuut Jan de Groot die een grote kans op 2-0 liet liggen. Daarna kreeg KHC een veldoverwicht en in de 67e minuut was het Justin Drost die de gelijkmaker liet aantekenen. KHC probeerde door te drukken en raakte uit een vrije trap van Ricardo Maurer de lat maar in de slotfase kregen beide ploegen weer mogelijkheden op de volle winst. De bal ging er echter niet meer in en zo stond er na 98 minuten toen de goed leidende scheidsrechter Arindal uit Den Ham, affloot, 1-1 als eindstand op de borden. Een terechte uitslag.

Bron: 's Heerenbroek

'49  1-0  Rob Henniphof
'67  1-1  Justin Drost