KHC verliest van zich zelf
3 november 2007

Soms krijg je teveel en soms te weinig. Vorige week voetbalde KHC niet best en kreeg toch de punten, nu was het de betere ploeg maar stond na 90 minuten met lege handen. De start was prima, Revellino Sabono speelde Ruben Palland aan die vrij mocht doorlopen richting doelman, en de bal hard in de linker beneden hoek knalde 0-1. Na 13 minuten was het alweer gelijk want de verdediging op links kon de man niet houden 1-1. In de 21 minuut kwam KHC wederom op voorsprong via een prachtig doelpunt van Marcel Hup. KHC speelde op dat moment beter, en er zat een overwinning in vanmiddag. Maar dan komt de vervroegde pakjes boot uit Kampen. Gert Jan Jansen pakt geheel onnodig een tegenstander vast en komt CSV 28 via de verkregen strafschop langszij 2-2. In de 29e minuut komt CSV 28 zelfs op voorsprong, keeper Patrick Mulder komt te vroeg zijn doel uit en een aanvaller weet te profiteren van dit buitenkansje. In de 2e helft komt CSV zelfs op 4-2 via een terecht gegeven strafschop. KHC komt nog wel terug tot 4-3 via een ingeschoten vrije schop van Michel Maurer.

Het blijft spannend in de 3e klasse C, waar IJVV na de winst op Den Ham 5 punten los is. KHC blijft in de race, maar zal zich beter moeten concentreren op het voetbal en niet op randzaken.