Wedstrijdverslagen
Monsterscore 's-Heerebroek tegen Storica: 11-0 (door: Heerenbroek 's)
’s-Heerenbroek speelde vanmiddag de inhaalwedstrijd tegen het onderaan staande Storica. Wedstrijden die gewonnen moeten worden en waar in het verleden ’s-Heerenbroek dan nog wel eens niet thuis gaf was het vanmiddag een walk-over zoals het hoort.
Lees verder
27 november 2010
's-HEERENBROEK VERSLAAT ZALK IN EIGEN HUIS MET 1-2 (door: Heerenbroek 's)
’s-Heerenbroek heeft de altijd lastige uitwedstrijd tegen Zalk met 1-2 gewonnen. Het was een moeizame maar wel terechte overwinning. ’s-Heerenbroek was in de 1e helft de betere ploeg maar kansen wist het zich nauwelijks te creeren.
Lees verder
19 november 2010
's-Heerenbroek lijdt 4-1 nederlaag bij ZAC (door: Heerenbroek 's)
’s-Heerenbroek is er zaterdag niet in geslaagd de 3e plaats van ZAC over te nemen. De mogelijkheden zijn er wel geweest maar uiteindelijk trok ZAC aan het langste eind met 4-1.
Lees verder
30 oktober 2010
KHC ruim langs s’Heerenbroek
We hadden wat meer vuurwerk verwacht van s’Heerenbroek vanmiddag dat erg matig speelde vandaag. KHC daarin tegen speelde goed een snel, de bal werd goed rond gespeeld. Het kreeg legio kansen, en de spitsen Remond Abma en Tom Diender wisten net niet het net te vinden.
Lees verder
24 april 2010
's-Heerenbroek maakt geen fout EDON : 3-1
Hoewel het lang wachten was op het eerste doelpunt won ’s-Heerenbroek eenvoudig van EDON. ’s-Heerenbroek had van begin af aan een groot overwicht en EDON wist slechts spaarzaam onder de druk uit te komen.
Lees verder
20 maart 2010
's-HEERENBROEK WINT EERSTE WEDSTRIJD NA DE WINTER MET 4-2 VAN VSW (door: Heerenbroek 's)
Na een lange winterstop kon er vandaag voor het eerst sinds 5 december weer eens voor de competitie gevoetbald worden. Tegenstander vandaag was VSW dat een moeilijk seizoen meemaakt en op de laatste plaats staat. Vraag is natuurlijk altijd hoe ben je uit de lange winterstop gekomen. Het antwoord luidt behoorlijk goed als je naar het verschil met VSW kijkt.
Lees verder
27 februari 2010
Matig 's-Heerenbroek laat het afweten tegen Noord Veluwe Boys
’s-Heerenbroek heeft het vanmiddag af laten weten tegen Noord Veluwe Boys. Het speelde ver onder de maat en de tegenstander toonde wel de nodige strijdlust. In de 11e minuut werd het enige doelpunt van de wedstrijd gescoord.
Lees verder
21 november 2009
's-HEERENBROEK - KHC EINDIGT IN TERECHT GELIJKSPEL
Het talrijke publiek kreeg vanmiddag een boeiende wedstrijd voorgeschoteld. Vanaf het begin golfde het spel op en neer waarbij gedurende de eerste helft ’s-Herenbroek sterker werd. Dit resulteerde in een aantal goede kansen waarbij met name uit een voorzet van Geert Pelleboer Gilliam Bien met een kopbal dicht bij de openingstreffer was.