Wedstrijdverslagen
Wilsum veel sterker dan Wythmen (door: Wilsum)
Wilsum heeft zaterdag op eigen veld goede zaken gedaan door met 6-3 te winnen van Wythmen. De ploeg van trainer Ester startte goed en leverde een sterke eerste helft met een 3-0 ruststand tot gevolg.
Lees verder
19 november 2010
Wilsum - HTC 16 Oktober 2-3 (door: HTC)
HTC trad op zaterdag 16 Oktober aan tegen Wilsum. Wilsum, bekend als een van de smaakmakers van het vorige seizoen, is voor haar doen matig gestart met drie overwinningen en drie verliespartijen. Vorig jaar ging HTC ten onder in en tegen Wilsum met veel commotie en ook daarom had HTC vandaag iets recht te zetten.
Lees verder
16 oktober 2010
Wilsum verliest nipt van koploper HTC (door: Wilsum)
Wilsum is er niet in geslaagd punten te pakken tegen koploper HTC. Thuis werd nipt met 3-2 verloren. De thuisploeg is er veel aan gelegen de negatieve spiraal waarin het zit te doorbreken.
Lees verder
Zuur verlies voor Wilsum (door: Wilsum)
Wilsum heeft zaterdag het deksel flink op de neus gekregen door op eigen veld met 0-3 te verliezen van ZAC. Stond het bij rust nog 0-0 en waren de beste kansen voor Wilsum, na 90 minuten waren de druiven heel zuur toen de ploeg met lege handen achterbleef.
Lees verder
2 oktober 2010
Wilsum verliest van ZAC
Wilsum is er thuis niet in geslaagd te winnen van ZAC, de gasten uit Zwolle vertrokken met een 0-1 overwinning.
Lees verder
17 april 2010
Wilsum thuis te sterk voor Swift'64 (door: Wilsum)
Wilsum heeft om de bovenste plaatsen in de vierde klasse D prima zaken gedaan, dankzij een 3-0 overwinning op Swift '64 blijft het in het spoor van titelkandidaten KHC en HTC die beiden ook wisten te winnen.
Lees verder
7 maart 2010
Wilsum trekt in Wythmen aan langste end (door: Wilsum)
vv Wilsum heeft zaterdag belangrijke punten gepakt in en bij Wythmen. In een spannende wedstrijd wist Wilsum met 3-4 te winnen.
Lees verder
27 februari 2010
Gelijkspel Wilsum in Windesheim (door: Wilsum)
Wilsum moest deze zaterdag aantreden in Windesheim om de tweede helft te spelen tegen VSW. Eerder werd deze wedstrijd gestaakt bij een 0-1 stand, doelpuntenmaker was destijds Wiljan van Zuthem. De goal kwam tot stand na een misverstand toen VSW de bal terug wilde geven.
Lees verder
28 november 2009
Wilsum sterkste in topper
In een boeiend duel heeft Wilsum zaterdag thuis koploper HTC verslagen. De oranjehemden trokken met 2-1 aan het langste eind. Makkelijk ging dat niet. Al vroeg in de wedstrijd kwam een gretig HTC op voorsprong, waar overigens ook twee kansen voor Wilsum aan vooraf waren gegaan.
Lees verder
21 november 2009
Wilsum wint bij Wapenveld
In en tegen Wapenveld speelde Wilsum niet haar beste wedstrijd, maar deed het wel wat het moest doen: winnen.