Wedstrijdverslagen
's-Heerenbroek lijdt 4-1 nederlaag bij ZAC (door: Heerenbroek 's)
’s-Heerenbroek is er zaterdag niet in geslaagd de 3e plaats van ZAC over te nemen. De mogelijkheden zijn er wel geweest maar uiteindelijk trok ZAC aan het langste eind met 4-1.
Lees verder
30 oktober 2010
Zuur verlies voor Wilsum (door: Wilsum)
Wilsum heeft zaterdag het deksel flink op de neus gekregen door op eigen veld met 0-3 te verliezen van ZAC. Stond het bij rust nog 0-0 en waren de beste kansen voor Wilsum, na 90 minuten waren de druiven heel zuur toen de ploeg met lege handen achterbleef.
Lees verder
2 oktober 2010
Wilsum verliest van ZAC
Wilsum is er thuis niet in geslaagd te winnen van ZAC, de gasten uit Zwolle vertrokken met een 0-1 overwinning.
Lees verder
17 april 2010
net niet (door: Wapenveld)
Wapenveld kon zaterdag net niet goed beginnen in 2010. In de eerste helft waar beide elftallen aan elkaar gewaagd waren ging Wapenveld zeer efficient om net de mogelijheden.
Lees verder
6 maart 2010
KHC aan de leiding in 4D
KHC kwam zaterdagmiddag al vroeg op voorsprong, de kleine Sahin Baqci plaatste in de 4e minuut knap de bal hoog voor het doel van ZAC. Jongeling Justin Drost liet vervolgens de 0-1 aantekenen. Vanaf dat moment was KHC heer en meester, en het valt de ploeg te verwijten dat het niet met een ruim verschil de thee opzocht.
Lees verder
21 november 2009
s.v. HTC krijgt loon naar werken
Zaterdag 17 september mocht s.v. HTC aantreden tegen stadsgenoot ZAC. De ploeg uit Zwolle Zuid kon vandaag aanhaken bij de bovenste clubs. Maar S.v. HTC kwam in de 9e minuut op een vroege voorsprong, na een goed genomen vrije trap belande de bal in de linker onderhoek van de goal.