Wedstrijdverslagen
WZC lijdt thuisnederlaag tegen SCD '83
WZC leed na een goede serie een thuisnederlaag tegen SCD '83. De eerste helft was van een matig niveau, of het veld daar debet aan was, ongetwijfels maar er werd veel balverlies geleden, of een speler ging onderuit. Zoals gezegd, beide ploegen speelden niet bestin de eerste 45 minuten, SCD kreeg daarin de beste kansen maar WZC had geluk dat het vizier van spits Erik Wencker niet op scherp stond, hij kreeg kansen die een treffer op had kunnen leveren voor de gasten.
Lees verder
29 november 2008
S.C.D.’83 op strijd en karakter langs WZC Wapenveld 0-1
Doelman Nico Both was na afloop van de wedstrijd tegen WZC op het sportpark het Monninkenbos in Wapenveld de gevierde held van de ploeg. De invaller doelman stopte in 97e minuut bij een 0-1 voorsprong van zijn ploeg de strafschop van WZC, er Peter Kersing.