Bergentheim - Lemele 2 - 0
9 september 2006

v.v. Bergentheim behaalde afgelopen zaterdag een éénvoudige zege op Lemele. De eindstand was 2-0 door doelpunten van Herman Slot en Marcel Euverman.

Na twee nederlagen afgelopen week tegen C.S.V. ’28 in de competitie en een 2-0 nederlaag voor de beker in Enschede tegen Rigtersbleek was het zaak voor Bergentheim om de punten in eigen huis te houden. Na 1 minuut spelen prijkte al 1-0 op het scorebord door Herman Slot die de bal via de onderkant van de lat binnenschoot. Daarmee werd Bergentheim meteen in het zadel geholpen en Lemele was eigenlijk machteloos deze middag. Bergentheim speelde niet groots maar kwam eigenlijk geen moment serieus in de problemen. Enig hoogtepunt in de 2e helft kwam na een ziedend schot van Edwin Slot die op de lat uiteen spatte. In de 2e helft besliste invaller Marcel Euverman na een uur spelen de wedstrijd door alleen op de doelman van Lemele af te gaan en beheerst te scoren. Na deze 2-0 had de score misschien nog wel hoger moeten uitvallen maar Bergentheim sprong slordig om met de geboden kansen. Zaterdag a.s. speelt Bergentheim in Hattem tegen Hatto Heim, aanvang 14.30 uur.

Bron: Bergentheim

'1  1-0  Herman Slot
'60  2-0  Marcel Euverman