v.v. Bergentheim - KHC (0 - 1) 1 - 2
14 oktober 2006

Het gemis van maar liefst zes basisspelers was deze middag te groot voor de ploeg van trainer Gerrit Meijerink. KHC opende zeer fel en agressief en na 12 minuten werd doelman Karel Pullen gepasseerd en liep Bergentheim achter de feiten aan. Nog voor rust werd het zelfs 0-2 doordat de verdediging simpel werd opengereten door de aanvallers van KHC. Dat op slag van rust KHC met 10 man verder moest gaf de Bergentheim supporters moed. Meteen na rust draaide Bergentheim de duimschroeven aan maar verder dan een schot op de lat van Edwin Slot en de kans op 1-2 van opnieuw Edwin Slot samen met Jos Kikkert kwam men niet. KHC greep alles aan om Bergentheim uit het ritme te halen. Pas in de 94e minuut schoot Ronnie Hakkers de 1-2 binnen maar dat was veel te laat.

Bron: Bergentheim

'12  0-1  Gert-Jan Jansen
'20  0-2  Henry van Wijhe
'94  1-2  Ronnie Hakkers