WZC Wapenveld-Gramsbergen 2-2
25 april 2009

WZC en Gramsbergen kwamen op sportpark Monnikenbos niet verder dan een 2-2, daarmee zijn beide teams niet mee gebaat, WZC is praktisch uitgespeeld in de strijd om de derde periode maar speelde zich met dat ene puntje wel veilig, de gasten moeten nog vol aan de bak voor lijfsbehoud. WZC begon fel in de beginfase al in de 3e minuut het eerste gevaar voor doelman Erik van 't Holt, toen Albert Henk Tessemaker hard inschoot, de bal ketste via de vuisten van de doelman weer het veld in. Het eerste gevaar voor de gasten betekende ook de eerste treffer, zonder dat doelman Wibo van Dijk de bal nog maar hard beroerd in de wedstrijd, kon de doelman de bal uit het net halen na een blunder in de verdediging van WZC, Gerjan Withaar profiteerde hiervan 0-1. Een verkeerde terugspeelbal van een verdediger van Gramsbergen kwam zo maar terecht bij spits Burgmeijer hij beroerde de bal zo raar dat deze over de achterlijn rolde. De 0-2 was een treffer van hoog gehalte, een bal halverwege de helft van WZC werd ineens op de pantoffel genomen door Wim Anne Wesselink, deze gaf de ver voor zijn doel staande Van Dijk het nakijken. WZC claimde een minuut later een strafschop, Ronald Burgmeijer werd duidelijk binnen de 16 mtr onderuit getrokken door een verdediger van Gramsbergen, scheidsrechter de Jager die het spel van ver moest volgen liet doorspelen tot ongenoegen van wat heel WZC was. Na de pauze kwam WZC goed uit de kleedkamer aanval op aanval rolde op het doel van Gramsbergen af, kansen kreeg de formatie van Bauke Pot voldoende maar de bal wilde maar niet goed vallen. Dat deed hij wel rond de 56e minuut, Ruben Hartkamp was de afmaker 1-2. WZC bleef jagen op een goed resultaat, zoals gezegd de bal wilde ere niet niet in zo leek het, tot ver in de blessuretijd toch de verdiende gelijkmaker werd binnengeschoten door Jeroen Steenge 2-2

Bron: WZC Wapenveld

0-1  Gerjan Withaar
  0-2  Wim-Anne Wesselink
'56  1-2  Ruben Hartkamp
  2-2  Jeroen Steenge