KHC verliest verdiend
2 september 2006

KHC begint de competitie meestal slecht en dat was ook nu weer het geval. In en tegen Nieuwleusen liep het tegen een verdiende nederlaag aan.

Het begin was goed en KHC kreeg zelfs enkele goede kansen via Revelino Sabono. Maar KHC scoorde niet en dat deed Nieuwleusen wel. Na een knullig genomen vrije schop op rechts genomen door Murat Orman, kwam de bal via het centrum van de verdediging bij Arjan Visscher die 1-0 aantekende. KHC begon hierna met name tegen zichzelf te voetballen en dat resulteerde in enkele kaarten wegens aanmerkingen op de leiding en wat pittige overtredingen. Nieuwleusen profiteerde inmiddels van het foutenfestival van KHC en scoorde 2-0 via weer Arjan Visscher en 3-0 via Jeffrey Groeneveld. Op slag van rust werd Gert-Jan Jansen nadat hij iemand onderuit had geschoffeld terecht weggestuurd door de goed leidende scheidsrechter Baars uit Hengelo.

KHC moest dus de 2e helft aantreden met 10 man, en gezegd moet worden dat er toen helemaal niet onverdienstelijk werd gevoetbald. Trainer Egbert Kragt had 3 man gewisseld in de rust en met name de jonge Jeroen Overdijk viel prima in. Verdedigend heeft KHC het vanmiddag in de 1e helft erg slecht gedaan, en daarmee bezorgde het Nieuwleusen de eerste 3 punten van de competitie.

Man van de wedstrijd: Jeroen Overdijk

door: Tjibbe van Dijk