Gramsbergen - Bergentheim 0-2
5 april 2008

Onze Groen-Witten hebben een terechte nederlaag geleden tegen Banthum.
Wij hebben een goede groep, echter waar Bergentheim twee leiders in het veld heeft, missen wij zo'n type speler.

We hadden geen schijn van kans om deze pot te winnen. Twee keer waren we dicht bij een doelpunt, Paul maakte een schitterende actie en gaf de bal op het chocoladebeen van Gerjan en Roy kopte een perfecte voorzet van rechts naast. Bergentheim wist in het eerste bedrijf al veel kansen om te helpen. De brilstand bleef tijdens het theedrinken op het scorebord staan, mede door het goede keeperswerk van Albert.

In de tweede helft werd de druk groter en groter. Na 20 minuten in de tweede helft was het dan ook mis, er ontstond wat ruimte in onze verdediging, Banthum profiteerde gretig en wist de 0-1 in de touwen te schieten. 5 minuten na deze treffer was het gedaan met het geloof in een goede afloop, Ronnie Hakkers stifte 0-2 binnen.

Bron: Gramsbergen

0-1  Ronnie Hakkers
  0-2  Ronnie Hakkers