Lemele – Den Ham 1-2
27 oktober 2007

Afgelopen zaterdag stond voor Lemele de Derby tegen Den Ham op het programma. Het begin van de wedstrijd was van beide kanten slecht. Beide ploegen gebruikte vooral de lange bal waardoor er veel onrust in het spel sloop bij zowel Lemele als Den Ham. Toch was het Lemele dat de eerste grote mogelijkheid kreeg om op voorsprong te komen maar met een forse sliding wist de verdediger van Den Ham jeroen van de Berg van het scoren te houden. na deze kans kreeg Lemele nog enkele mogelijkheden maar men kon de de doelman van Den Ham niet in verschalken. Daar waar iedereen dacht dat we met 0-0 zouden gaan rusten was het toch Den ham dat nog op voorsprong kwam want de spits van de bezoekers schoot de bal met enig fortuin van ca 35 meter over doelman te Winkel 0-1. Na de rust ging Lemele op zoek naar de gelijkmaker en die kwam er dan ook want in de 62e minuut was het Jeroen van de Berg die een goede pass van Harry Warmelink zuiver in de onderhoek schoof 1-1. Na deze gelijkmaker werd het weer een wedstrijd het spel ging over en weer en aan beide kanten ontstonden er kleine mogelijkheden toch was het Den Ham dat op een 2-1 voorsprong kwam want vanuit een scrimmage belandde de bal voor de voeten van Gerdo Kuiper die vanaf 20 meter de bal via de onderkant van de lat de achter doelman te Winkel zag verdwijnen. Lemele probeerde de laatste 10 minuten nog wel de gelijkmaker te forceren maar zag enkele alle inzetten in de doelman van Den Ham verdwijnen, waardoor Den Ham met de 3 punten huiswaarts keerde. Volgende week speelt Lemele thuis tegen de nummer laatst SCD83 uit dedemsvaart de wedstrijd op het zandeinde begint om 14:30

Bron: Lemele

0-1  Gerdo Kuiper
'62  1-1  Jeroen van den Berg
  1-2  Gerdo Kuiper