Nieuwleusen – Lemele 0-2
13 oktober 2007

Afgelopen zaterdag stond voor Lemele de uitwedstrijd tegen Nieuwleusen op het programma. Lemele had het in het begin moeilijk tegen een Nieuwleusen dat direct voor de aanval koos. Binnen 10 minuten kreeg Nieuwleusen al enkele kleine mogelijkheden maar wist hieruit niet te scoren. Na een kwartier spelen kreeg Lemele meer grip op het spel en kwam het er een paar keer gevaarlijk uit via de spitsen Harry Warmelink en Jeroen van de Berg. En de ploeg kwam dan ook op voorsprong want in de 17e minuut ronde Jeroen van de berg een goede bal van Harry Warmelijk beheerst af 0-1. dit doelpunt zorgde bij Lemele voor het nodige zelfvertrouwen waardoor de ploeg wat beter begon te voetballen. Nog voor rust zette Lemele de einstand op het bord want het was Harry Warmelink die een goede pass van Steven Warmelink knap onder controlle bracht waarnaar hij de bal strak voorbij de doelman van Nieuwleusen schoot 0-2. Na dit doelpunt was Nieuwleusen even het spoor beister want Lemele kreeg op slag van rust nog een grote mogelijkheid maar Arjen Stoeten wist een mooie aanval net niet afteronden. Na de rust was het een eentonig spelbeeld Nieuwleusen koos voor de aanval maar zag elke aanval op zo’n 20 meter van het doel eindigen in een van de voeten van de verdedigers van Lemele. Deze speelwijze was koren op de molen van Lemele de ploeg stond goed en kwam er enkele malen gevaarlijk uit maar helaas konden de spitsen van Lemele deze mogelijkheden niet omzetten in doelpunten waardoor het 0-2 bleef. na deze overwinning staat Lemele op de 5e plaats met 10 punten uit 7 duels. Volgende week is de ploeg vrij waarna op 27 oktober de regge derby op papier staat, want dan komt buurman Den Ham op bezoek in Lemele. De wedstrijd op het Zandeinde begint om 14:30

Bron: Lemele

'17  0-1  Jeroen van den Berg
'45  0-2  Harry Warmelink