Avereest buigt voor provocaties HTC
9 september 2006

VOETBAL - Trainer Herman van den Belt van Avereest had zijn strijdplan voor de tweede helft tegen HTC klaar. Maar in het voetbal is niets zeker.

Avereest staat met rust op 0-2 tegen HTC. Herman van den Belt: ‘Na rust werd het ‘Zwols’ van hun kant, met veel provocaties. In de rust heb ik Johan Heukels gezegd dat ik hem er na tien minuten afhaal, omdat hij al geel had en HTC hem provoceerde. Bovendien pak ik met een wissel weer een minuut speeltijd. Ik heb heb hem op het hart gedrukt niets te doen. Maar dan speelt de lies van Erik Mostert op en moet ik hem noodgedwongen eraf halen. Prompt pakt Heukels zijn tweede kaart en verliezen we de wedstrijd met 3-2.’

Bron: De Stentor

0-1  Johan Heukels
  0-2  Jan Fictorie
  1-2  Coen Dunnink
  2-2  Johan Heukels
'85  3-2  Coen Dunnink